Ducato

De nieuwe Ducato

De nieuwe Ducato-bestelwagens zijn ontworpen om goederen zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te vervoeren. Ze onderscheiden zich door een modern en functioneel uiterlijk, grote betrouwbaarheid en de modernste veiligheidsvoorzieningen. En een nieuw cabine-interieur dat garant staat voor een comfortabel werkklimaat aan boord. Om de beste prestaties voor de meest uiteenlopende transporteisen te waarborgen, zijn er ontelbare combinaties mogelijk op het gebied van wielbasis, laadvermogen en uitrusting.

Efficiëntie van een nieuwe generatie

Dankzij meer dan dertig jaar ervaring en ruim 10,5 miljoen testkilometers met de nieuwste generatie, staan de kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur van de nieuwe Ducato op een ongekend hoog niveau. De vernieuwingen aan het ontwerp en de constructie betreffen alle hoofdonderdelen van het nieuwe model. Zo zijn de robuustheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van de carrosserie en alle beweegbare delen verbeterd.

 
 

Stijl van een nieuwe generatie

De nieuwe Ducato is een auto die helemaal ‘city- proof’ is. Hij onderscheidt zich met een modern design waarin stijl en functionaliteit samenkomen en dat ranke vormen combineert met een dynamisch en robuust karakter.

Met zijn in carrosseriekleur uitgevoerde bumpers, grille en handgrepen is de nieuwe Ducato een buitengewoon stijlvolle verschijning.

Technologie van een nieuwe generatie

Eenvoudig en doelmatig gebruik van de dashboardin- strumenten is essentieel om efficiënt te kunnen wer- ken. Alle functies van het infotainmentsysteem en de diverse veiligheids- en rijondersteuningssystemen kan de bestuurder daarom gemakkelijk vanachter het stuur bedienen. Met de Bluetooth® Radio is het mogelijk muziek in alle gangbare multimedia-formaten te beluis- teren vanaf een externe speler die kan worden aan- gesloten via de USB- of Aux-ingang. Nieuw is de speciaal voor de Ducato ontwikkelde tablethouder, waarmee een smartphone of tablet met een formaat tot 10 inch onder handbereik op het dashboard kan worden geplaatst.

Veiligheid van een nieuwe generatie

De nieuwe Ducato is uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en -systemen. Daardoor gaan zijn hoge prestaties hand in hand samen met een maximum aan veiligheid, onder alle omstandigheden.