Ducato modellen

De Fiat Ducato is in drie modellen leverbaar. Daarnaast zijn deze modellen met vele opties uit te breiden zodat u uw Ducato aan uw eigen wensen aan kunt passen.

[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"159","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"185","width":"220"}}]]

Bestelwagen

De Scudo Bestelwagen biedt keuze uit een korte of lange wielbasis en uit een laag of hoog dak, wat resulteert in een laadruimte van 5, 6 of 7 kubieke meter en een bruto laadvermogen van 1025 tot 1225 kg. De met 8 sjorhaken uitgeruste laadruimte is toegankelijk via een brede zijschuifdeur en via twee openslaande achterdeuren (met of zonder ruiten) over de volle hoogte. Dit betekent dat bij geopende deuren iedere centimeter van vloer tot dak voor het in- en uitladen van goederen kan worden benut. De achterdeuren zijn zowel tot 90° als tot 180° te openen.

 Download brochure

[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"160","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"185","width":"220"}}]]

Bestelwagen personen

Als ruimte belangrijk is voor uw bedrijf, dan is de Scudo Maxi ideaal voor u. Met 33 cm extra lengte is de Maxi de absolute kampioen in laadcapaciteit. Bovendien is de laadruimte uiterst gemakkelijk toegankelijk dankzij de zeer lage laaddrempel en de grote achterdeuren die tot 180° kunnen worden geopend.

 Download brochure

 

[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"161","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"185","width":"220"}}]]

Bestelwagen opbouw

De Scudo Combi- en Panorama-uitvoeringen zijn zowel met korte als met lange wielbasis leverbaar en beide varianten bieden keuze uit 8 of 9 zitplaatsen. Alle achterstoelen zijn uitgerust met gestoffeerde hoofdsteunen en driepunts veiligheidsgordels. De buitenste zitplaatsen hebben Isofix-verankeringen voor kinderveiligheidszitjes. Het interieur is voorzien van opbergvakken in de portieren, lades onder de voorstoelen, bekerhouders op het dashboard en in de zijpanelen, een flessenhouder, evenals opbergnetten voor kleine voor- werpen op de achterkant van de stoelrugleuningen.

 

 

Uitgebreide informatie, opties en prijzen.

De Ducato heeft veel opties waar u uit kunt kiezen. Download de brochure, prijslijst of neem contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een nieuwe Ducato.