Fiat bedrijfswagens

Sinds 1903 rollen er al Fiat bedrijfswagens van de band, al ruim een eeuw speelt Fiat in op de wensen van de zakelijke gebruiker. Van kleine stadsvan tot robuuste besteller welke geheel naar eigen wens is samen te stellen.

Fiat bedrijfswagens worden in een groot deel van de wereld verkocht en worden aangepast aan de ter plaatse geldende omstandigheden. Zo behoren Fiat bedrijfswagens bijvoorbeeld tot de beste verkopende bedrijfswagens in Zuid-Amerika.

Als 1 van de grootste fabrikanten van dieselmotoren ter wereld biedt Fiat robuuste, innovatieve, onderhoudsvriendelijke en kwalitatief goede motoren met uiteenlopende vermogens. Allen volgens de modernste eisen zowel op technisch als op milieugebied. 

Fiat bedrijfswagens worden geleverd voor zowel goederen- als personenvervoer en zijn uitermate geschikt voor camperombouw.

Regelmatig worden Fiat bedrijfswagens verkozen tot “International van of the year of Europe’s Van of the Year”, deze waarderingen van de internationale pers benadrukken het succes van de Fiat bedrijfswagens.

Van de Fiat Ducato zijn er wereldwijd inmiddels meer als 2,2 miljoen exemplaren verkocht, hiermee houdt het echter niet op want inmiddels (2014) is de allerlaatste versie van de Ducato gelanceerd waarmee het succes vervolgt zal worden.

Kortom: Fiat Professional staat al meer als 100 jaar klaar voor de ondernemer.

Bekijk onze aantrekkelijke kortingen en het actuele aanbod in onze Fiat bedrijfswagens.