Fiorino

Grenzeloos mobiel.

Goed nieuws voor iedereen die beroepsmatig achter het stuur zit: Fiat presenteert de Fiorino, de compacte bestelwagen waarvoor geen job te groot is, omdat hij geen grenzen stelt aan uw dadendrang.

De buitengewoon handzame, gemakkelijk te parkeren en moeiteloos te laten en lossen Fiorino voelt zich uitstekend thuis in het drukke stadsverkeer. Geen straatje is te smal, geen bocht te krap. Met de Fiorino komt u op plaatsen die voor uw collega’s onbereikbaar zijn. Hij brengt u waar u ook heen wilt.

Relax, terwijl u werkt.

Compact en robuust van buiten, ruim en geriefelijk van binnen. Met de Fiorino hoeft u zich niets te ontzeggen op het gebied van het comfort. Het ergonomische design van de stoelen en het dashboard, de aandacht voor details en de talrijke opbergvakken dragen allemaal bij tot een zo aangenaam mogelijk verblijf aan boord. Alles is er op gericht om zelfs de hardst werkende en meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen.

Een kleine bestelwagen die groot presteert. En in alle veiligheid.

Laat u niet van de wijs brengen door zijn compacte buitenmaten: de Fiorino is tot grote prestaties in staat. Allereerst op het vlak van de rijeigenschappen, die ook bij zware belading nog steeds bijzonder prettig, veilig en voorspelbaar zijn. De krachtige, stille en emissiearme motoren onderscheiden zich door een bescheiden brandstofverbruik en lage onderhoudskosten. Het leverings- programma omvat drie Euro 5-motoren: een 1.4 8v-benzinemotor van 54 kW/73 pk, een 1.4 Natural Power-motor van 51 kW/70 pk met dubbel brandstofsysteem (aardgas/benzine), een 1.3 MultiJet 16v-diesel van 55 kW/75 pk en een 1.3 MultiJet 16v-diesel van 70 kW/95 pk. Deze beide dieselmotoren zijn standaard uitgerust met een Start&Stop-systeem en een dieselpartikelfilter (DPF).

 

Milieuvriendelijk, voordelig en veelzijdig.

De Fiorino Natural Power is de perfecte oplossing om minimale emissie- en verbruikscijfers te combineren met een maximale actieradius. Met zijn op aardgas draaiende motor is de Fiorino Natural Power de ideale bestelauto, zowel om de luchtverontreiniging te verminderen als om te blijven rijden, ook als er verkeersbelemmerende maatregelen van kracht zijn vanwege milieumaatregelen. De aardgascilinders hebben een gezamenlijke capaciteit van 77 liter (vulgewicht circa 13 kg), hetgeen samen met de standaard-benzinetank van 45 liter een actieradius van ongeveer 910 km garandeert. De volkomen vlakke laadvloer is voorzien van een handige ‘cargo box’: een via een opklapbaar luik bereikbare bergruimte die uit meerdere compartimenten van verschillende afmetingen bestaat.