Fullback

Vraag hem veel: Hij geeft je alles wat hij heeft... en meer. Fullback is de Fiat Professional Pick-up beschikbaar in 2 versies met EXTENDED of DUBBELE CABINE en 2 uitrustingsniveaus: SX en LX. Wendbaar, veelzijdig en niet te stoppen, de nieuwe Fullback is het ideale voertuig voor u, zowel privé als zakelijk.

Met een laadbaklengte tot 1.85m en meer dan 4 ton totale laadcapaciteit: tot 3100kg aanhangwagengewicht en een laadvermogen van 1000kg.
Met zijn gedistingeerde uiterlijk en korte draai cirkel (5.9m) is de nieuwe Fullback ook uitermate geschikt voor in de stad.

Comfort is ook tijdens het werken essentieel. Dit is waarom we de nieuwe Fullback zo gastvrij hebben gemaakt: Zodat je nooit moe wordt van het gebruik, zelfs niet aan het eind van de dag.
Niets is aan het toeval overgelaten: Ergonomische stoelen, een ruim interieur met perfecte klimaatbeheersing en geluidisolatie en een rijpostie met optimale zichtbaarheid. Alles is gemaakt om het werken nog comfortabeler te maken. Uitgerust met technologische systemen, zoals de multifunctionele touchscreen radio met navigatie, een BLUETOOTH® verbinding, een achteruitrij camera voor het gemakkelijk parkeren, is de nieuwe Fullback het perfecte voertuig om zowel zakelijk als privé up-to-date te blijven.