Talento

De Fiat Talento is gezien zijn riante laadcapaciteit een ideale werkpartner voor professionals in stedelijk gebied. De Talento is bijzonder wendbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van klanten. Deze bedrijfsauto vormt de link tussen de Doblò Cargo en Ducato. Het voertuig beantwoordt aan de échte behoeften van de klant, onder meer dankzij een volledig assortiment dat uiteenloopt van gesloten bestel, dubbele cabine, platformchassis en een personenvervoerversie.

De nieuwe Talento heeft een praktische, optimaal bruikbare laadruimte. De opening in de CargoPlus-scheidingswand, die toegang biedt tot de ruimte onder de voorstoelen, maakt het mogelijk om voorwerpen van wel 3,75 m lengte te vervoeren (4,15 m voor de versie met lange wielbasis).

Het beladen is eenvoudig dankzij de rechte, hoekige vorm en de mogelijkheid om de achterdeuren tot wel 255 graden open te draaien. De uitzonderlijk goede toegankelijkheid is ook te danken aan de geringe tilhoogte van slechts 522 mm en de breedte van de schuifdeur van 1.030 mm. De laadruimte bedraagt 5,2 m3 voor de versie met korte wielbasis en 6 m3 met lange wielbasis en zelfs 8,6 m3 voor de lange versie met verhoogd dak. Dat betekent dat de Talento zelfs in de korte versie drie Europallets kan vervoeren. Fiat Professionals nieuwste model heeft een laadvermogen tot wel 1.249 kg en een toegelaten totaalgewicht van 3.060 kg.